In deze nieuwsbrief

  • Eindelijk herfst!
  • Vul de vragenlijst in over ons congres Vitaal Gelderland Werkt! 
  • Leergang Arbeidsmarktinnovator start op 18 januari 2019
  • In de uitzending van Ondernemend Nederland! op 25 november om 9.55 uur bij RTL7
  • Eindpresentatie huidige leergang op 17 december 2018
Eindelijk herfst!

Na de vele droogte- en warmterecords, daalt de temperatuur en hebben we de eerste echte herfstdagen achter de rug. Wij kijken terug op een fantastisch congres op 20 september 2018 en willen ook jou graag betrekken bij alle vervolgstappen. Daarom in deze nieuwsbrief een uitgebreide vragenlijst om met ons mee te denken en om aan te geven wat jij wilt doen voor Vitaal Gelderland werkt!

Via deze nieuwsbrief daarnaast aandacht voor onze Leergang Arbeidsmarktinnovator en onze uitzending op zondag 25 november bij Ondernemend Nederland! op RTL 7.
 
De Schijf van Vijf van ons congres Vitaal Gelderland Werkt!
Vul de vragenlijst in over Vitaal Gelderland werkt!

Tijdens ons evenement op 20 september 2018 hebben wij alle deelnemers beloofd een terugkoppeling te geven op alle resultaten. Via de onderstaande link kun je een mooie blog van routecaptain Annet de Lange vinden.
 
Vitaal Gelderland Werkt!: van Vitaal werk naar Kanswerkgever?

Inmiddels zijn we samen met de Provincie Gelderland, onderwijs-arbeidsmarkt aan het werk aan een agenda voor de toekomst. 

Daarvoor zijn we erg benieuwd naar jouw mening, we willen je dan ook vragen om via de onderstaande knop een korte vragenlijst te beantwoorden.
 
Ik doe mee aan de vragen over Vitaal Gelderland Werkt!
Leergang Arbeidsmarktinnovator start op 18 januari 2019
Op 18 januari 2019 gaat onze Leergang Arbeidsmarktinnovator weer van start. De leergang biedt een aanvullend perspectief dat voedend is voor jouw persoonlijke en professionele arbeidsmarktpositie.

De leergang Arbeidsmarktinnovator focust op de continu veranderende arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit 4 verplichte dagen. Daarnaast kun je kiezen uit een aanbod van 10 college's waar je er minimaal 4 van volgt. 

Startdatum:                       Vrijdag 18 januari 2019
Tweedaagse bootcamp:    Donderdag  14 en  vrijdag 15 maart 2019 (inclusief overnachting)
Eindpresentaties:              Vrijdag 17 mei 2019
De investering voor deze leergang bedraagt € 1995,- exclusief BTW.
Dit is inclusief al het lesmateriaal en de arrangementen.

De arbeidsmarktinnovator zet zijn persoonlijkheid, kwaliteiten en netwerk in om intersectoraal en resultaatgericht de flexibiliteit van mensen, organisaties en producten of diensten aan te passen aan de steeds veranderende (arbeids-)markt.
 

ERVARINGEN


"De Leergang heeft gewerkt als een katalysator voor verdieping en creativiteit in het doordenken en uitschrijven van een innovatief experiment”

Jan Heeres, directeur BètaTech Services, deelnemer Summerschool 2017


“De Winterspecial bracht inzicht, creativiteit en nieuwe verbindingen. Veel van wat ik doe krijgt hierdoor meer ruimte in de praktijk”

Cindy Frieswijk, accountmanager Functiecreatie Werkgevers Servicepunt Midden Gelderland, deelnemer Winterspecial 2018
 

"Het was een leerzame winter, waarbij de meeste waarde voor mij zit in het gezamenlijk denk- en handelingskader om daar vanuit in de toekomst tot nieuwe experimenten en innovaties te komen op de arbeidsmarkt."

Christ Essens, bestuursadviseur Arbeidsmarkt Actor Bureau voor sectoradvies, deelnemer Winterspecial 2018


 
Stuur mij meer informatie over de Leergang Arbeidsmarktinnovator
Mis het niet: Ondernemend Nederland op 25 november om 9.55 uur op RTL 7
Op 5 november hadden we een bijzondere Adviesraad van het Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie. Naast inspiratie vanuit de praktijk van WZW, werden er opnamen gemaakt voor het programma Ondernemend Nederland! op RTL 7. In onze bijdrage over duurzame inzetbaarheid laten wij  Annet de Lange, Jaap Jongejan en Nicolette Horn aan het woord over onze oplossingen voor succesvol ouder worden op het werk. Kijk op 25 november naar RTL 7!
(herhaling op 1/12 om 13.00 op RTL7)
 
Eindpresentaties lopende Leergang Arbeidsmarktinnovator op 17 december 2018
Op 17 december 2018 zijn de eindpresentaties van de huidige deelnemers van onze Leergang Arbeidsmarktinnovator. Zij presenteren hun eindproducten aan een jury onder leiding van Ron van Gent (directeur VNO-NCW Midden). Na afloop is er een borrel voor al onze alumni en de gasten van de deelnemers. Interesse om er bij te zijn? Meld je aan via academie@centrumvoorarbeidsmarktinnovatie.nl
Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn
 www.centrumvoorarbeidsmarktinnovatie.nl

Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie is een initiatief van:
 
Uitschrijven