Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Het bestuur van stichting Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie bestaat uit: Jaap Jongejan (Voorzitter), Sandra Franken (Programmadirecteur Academie) en Nicolette Horn (Programmadirecteur Laboratorium).

Dhr. Jaap Jongejan, voorzitter

Jaap Jongejan is algemeen directeur van SBI-Formaat / Landgoed Zonheuvel. Jaap Jongejan werkt er aan het Huis van Arbeidsverhoudingen. Dit is de ontmoetingsplaats waar werkgevers, werknemers, wetenschappers en politici elkaar leren vinden op uitdagingen, op het gebied van sociaal innoveren, duurzame inzetbaarheid en nieuwe arbeidsverhoudingen.

Wil jij aan de slag om jezelf te ontwikkelen tot arbeidsmarktinnovator? Alleen of in het team waar jij dagelijks mee werkt? Binnen onze academie verbinden wij wetenschap en praktijk naar concrete vaardigheden en gedragspatronen. Voor meer informatie over wat er allemaal mogelijk is neem contact op met onze programmadirecteur Academie.

Drs. Sandra Franken, Programmadirecteur Academie

Sandra Franken studeerde Arbeid en Sociale Zekerheid aan de Universiteit van Tilburg. Als zelfstandig ondernemer werkt zij aan projecten op het snijvlak van arbeid, zorg en onderwijs. Daarnaast is zij toezichthouder bij Onderwijs Groep Tilburg.

Telefoonnummer: 06 – 33 98 79 00
Email: academie@centrumvoorarbeidsmarktinnovatie.nl

Wil jij aan de slag met een experiment, beoordelen of een idee in de praktijk kan werken of meer weten over de ervaringen die we binnen het Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie hebben opgedaan? Neem dan contact op met onze programmadirecteur Laboratorium

Nicolette Horn

Nicolette Horn begon haar carrière als medewerker in de zorg en ontwikkelde zich via tal van innovatieve projecten tot een drijvende kracht achter het Gelders Arbeidsmarkt Model. Zij laat mensen zien dat je loopbaan zich op vele manieren kan ontwikkelen.

Telefoonnummer: 06 – 12 42 47 78

E-mail: laboratorium@centrumvoorarbeidsmarktinnovatie.nl