Selecteer een pagina

Partners

Mr. Erik Groot

Mr. Erik Groot

Directeur AWVN

“Alle trends en veranderingen op de arbeidsmarkt (zoals robotisering, vergrijzing) vragen om nieuwe arbeidsverhoudingen. Met kennis en experimenten kunnen we samen vorm geven aan een arbeidsmarkt voor de toekomst”.

Ron van Gent

Ron van Gent

Directeur VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO- NCW. Wij maken ons sterk voor een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht en zorgen ervoor dat de stem van ondernemers te horen is in de regionale economie.

Jaap Jongejan

Jaap Jongejan

Directeur Zonheuvel, SBI-Formaat

“Onze visie op arbeid verandert mee met alle veranderingen in de samenleving, door samen buiten onze eigen sectoren en organisatie te werken aan nieuwe inzichten vinden we nieuwe antwoorden op de vragen die de samenleving aan ons stelt”.

Dr. Annet de Lange

Dr. Annet de Lange

Lector HRM- Hogeschool Arnhem en Nijmegen

“De inclusieve arbeidsmarkt komt niet zomaar tot stand. HRM-instrumenten en een gezamenlijke visie ontwikkelen en hiermee experimenteren brengt ons allemaal verder”

Prof. Dr. Ruud Muffels

Prof. Dr. Ruud Muffels

Reflect- Universiteit van Tilburg

“Arbeidsmarktinnovatie verdient ook wetenschappelijk onderzoek. Binnen deze samenwerking zal, samen met de HAN, een onderzoeker aan de slag gaan om wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden”

Pascalle Neijenhuis

Pascalle Neijenhuis

Directeur bestuurder bij WZW

WZW vertegenwoordigt 92 aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties in Gelderland en is grondlegger van het Geldersarbeidsmarktmodel in haar programma’s en projecten.
Succesvolle resultaten zijn geboekt met o.a. De Werkgeverij en het Transitiebedrijf.